Delemarre Hippische Zorg Logo

Fysiotherapie

Fysiotherapie


Voor klachten tijdens en rondom het bewegen


Een fysiotherapeut is een zorgprofessional gespecialiseerd in klachten rondom het bewegen. Je kunt bij een fysiotherapeut terecht voor alle klachten die met beweging te maken hebben. Er kan zowel op de praktijk als aan huis behandeld worden.


Een fysiotherapeut kan helpen bij:


- Het geven van advies over sport en bewegen;

- Waneer je wilt gaan sporten maar advies wil over welke sport bij je past;

- Herstel bij een blessure;

- Blessurepreventie;

- Voorafgaand aan een operatie om te helpen fitter een operatie in te gaan;

- Revalidatie na een ongeluk;

- Adviezen rondom leefstijl;

- Revalideren na een operatie.


Ook voor andere klachten aan het bewegingsapparaat kun je terecht. Twijfel je of jouw klacht behandeld kan worden? Neem dan contact op via de mail of telefonisch(bellen of whatsapp)

Locaties voor Fysiotherapie

Fysio in Stiphout


Rootakkers 2a

5708KT 

Stiphout (Gemeente Helmond)


Website Fysio in Stiphout

Fysio aan Huis


Vind je dat Delemarre Hippische Zorg te ver weg is? Het is ook mogelijk om een spreekuur bij jou op locatie te organiseren.


Voor mensen met een aanvullende verzekering wordt dit deels vergoed. 


Fysio op stal


Zijn er meer mensen bij jou op stal met klachten? Dan is het ook mogelijk om een dag(-deel) te boeken. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je een gedeelte van de fysio op stal van de verzekering terug.

Fysio te paard


Heb je (fysieke) klachten tijdens het paardrijden? Dan kan houding- en zit instructie te paard vallen onder je aanvullende verzekering.


Fysiotherapie in Stiphout (gemeente Helmond)

We hebben voor de fysiotherapiepraktijk een eigen website.  Je kunt terecht voor algemene fysiotherapie, ruiterfysiotherapie en fysiotherapie bij chronische aandoeningen.

Fysio in Stiphout is gevestigd op de Rootakkers, waar je in hetzelfde pand een andere fysiotherapiepraktijk (Fysio van Vlerken) kunt vinden. Samen met Theo van Vlerken, Barry Schutjens, Nicole Mestrom en Sabine Snijders werk ik samen op het gebied van preventieve zorg onder de vlag van VitaPlein Stiphout.  


Ik ben aangesloten bij het Chronisch Zorgnet (sinds 2020 regiovertegenwoordiger in Uden), Longnet(longnetwerk rondom het Elkerliek Ziekenhuis), Fysuvo (Longnetwerk rondom Bernhoven), LongNet (longnetwerk rondom het Elkerliek Ziekenhuis) en ben bestuurslid bij het ZorgNetwerk Voor Ruiters. Dinsdag en donderdag werk ik als fysiotherapeut in een praktijk in Zeeland (Noord-Brabant). In mijn vrije tijd rijd ik paard en wandel ik graag in de Stiphoutse bossen met mijn labrador.

 
 
 
Fysiotherapie in Stiphout
Fysiotherapie aan huis
Fysiotherapie bij mij op stal
Anders