Delemarre Hippische Zorg Logo

Zorg voor Ruiters

Ruiteranalyse


Een ruiteranalyse is een uitgebreide rapportage naar aanleiding van beeldmateriaal wat je opstuurt of wat gemaakt wordt op locatie. In een ruiteranalyse wordt er gekeken naar jou op je paard. Naar aanleiding hiervan wordt een rapport opgesteld met uitgebreide informatie over het paardrijden.


Hartslagmeting laten maken van jou en je paard? Dit kan als we op locatie komen.

Heb je fysieke klachten?

Op het moment dat je fysieke klachten hebt, dan kun je een deel van je aanvullende verzekering terugkrijgen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een ruiteranalyse?


Allereerst wordt er filmmateriaal verzameld. Dit kan door zelf filmpjes van het paardrijden in te sturen, maar op locatie langskomen is ook mogelijk. Er wordt gevraagd om van meerdere kanten te filmen, afhankelijk wat je doel van de ruiteranalyse is. De filmpjes worden geanalyseerd en er wordt een uitgebreide rapportage opgemaakt.

Wat heb ik aan een ruiteranalyse?


Wanneer je jezelf wilt verbeteren, als je klachten hebt of als je graag meer inzicht wilt in het paardrijden dan kun je ervoor kiezen om een ruiteranalyse te laten maken.


Als je dat fijn vindt kunnen er ook tips voor jezelf, je personal trainer, je instructeur, je (dier-) fysio, je ruitervitaalcoach of andere professional gegeven worden met adviezen over trainen en houding. Er worden dan tips gegeven over wat verstandig is om te trainen (zowel op als naast het paard).

Ik heb een cadeubon gekregen


Als je een cadeubon hebt gekregen, dan kun je ons bellen of mailen om af te spreken wanneer we samen gaan kijken naar een moment om een ruiteranalyse te maken. 

Een ruiteranalyse kan online, maar ook op jouw locatie