Delemarre Hippische Zorg Logo

Ruiteranalyse


Benieuwd naar hoe het staat met jouw houding en zit? Door middel van een ruiteranalyse kun je meer inzicht krijgen in wat de invloed is van jouw houding en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. 

Ruiteranalyse afnemen?


Wil je jezelf aanmelden voor een ruiteranalyse, dan kun je onderstaand formulier gebruiken. Er wordt binnen 3 werkdagen contact met je opgenomen.

 
 
 
 
 
 
Ik wil een ruiteranalyse afnemen en er mag contact met mij worden opgenomen
Ik wil op de hoogte blijven van eventuele andere aanbiedingen.
 
 
 
 

Hoe werkt een ruiteranalyse?


Een ruiteranalyse is een uitgebreide rapportage naar aanleiding van beeldmateriaal wat je opstuurt of wat gemaakt wordt op locatie. In een ruiteranalyse wordt er gekeken naar jou op je paard. 


Wanneer je de ruiteranalyse afneemt komt Sophie 1,5 tot 2 uur bij jou op stal langs, waarbij ook filmmateriaal wordt gemaakt wat je na afloop via de mail ontvangt. 


In deze tijd wordt met jou gesproken over waar je ambities liggen, wat voor jou de reden is dat je een ruiteranalyse wilt laten doen en of je last hebt van fysieke klachten. Indien gewenst wordt er ook van jou als ruiter een hartslagmeting afgenomen. 


De filmpjes worden geanalyseerd en er wordt een uitgebreide rapportage gemaakt die je via de mail opgestuurd krijgt samen met het gemaakte filmmateriaal.


Praktische informatie 


Planning

In de agenda is te vinden wanneer er ruimte is voor analyses op locatie. Naast de mogelijkheden in de agenda is er ook de mogelijkheid om aan te sluiten op een route. Deze routes worden op sociale media gedeeld. Staat er geen mogelijkheid bij die in jouw agenda past? Neem dan contact op via de mail of telefonisch, dan proberen we iets te vinden wat in jouw agenda past.


Kosten

Een Ruiteranalyse kost €155,- per persoon.. Bij > 15km enkele reis worden er reiskosten per km gerekend ad. EUR 0,31 voor elke km boven de 15 km. Reiskosten, tenzij anders aangegeven, worden niet meegenomen bij kortingsacties.


Locatie

Ruiteranalyses kunnen geboekt worden in heel Nederland, Belgie en delen van Duitsland. Andere landen zijn in overleg.  Het is ook mogelijk om bij jou op wedstrijd langs te komen, het tarief blijft gelijk.

Voor wie is de Ruiteranalyse geschikt?


Wanneer je jezelf wilt verbeteren, als je klachten hebt of als je graag meer inzicht wilt in het paardrijden dan kun je ervoor kiezen om een ruiteranalyse te laten maken. 


Als je dat fijn vindt kunnen er ook tips voor jezelf, je personal trainer, je instructeur, je (dier-) fysio, je ruitervitaalcoach of andere professional gegeven worden met adviezen over trainen en houding. Er worden dan tips gegeven over wat verstandig is om te trainen (zowel op als naast het paard).

De Ruiteranalyse boeken als stalactiviteit


Kosten delen

Een Ruiteranalyse kost €155,- per persoon.. Bij > 15km enkele reis worden er reiskosten per km gerekend ad. EUR 0,31 voor elke km boven de 15 km. Wanneer meerdere mensen de ruiteranalyse boeken worden de reiskosten gedeeld.


Clinic Ruiteranalyse

Het is ook mogelijk om de ruiteranalyse als clinic aan te bieden bij jou op stal. We hanteren dan het vaste uurtarief van € 75,- per uur.


We leveren hierin altijd maatwerk, waarbij we 45 minuten per persoon (zowel opnames maken, aanwijzingen geven als het uitwerken van het gemaakte fillmmateriaal) als minimum proberen aan te houden.


Online Ruiteranalyse

Op basis van opgestuurd materiaal


Online Ruiteranalyse

Het is ook mogelijk om een online ruiteranalyse bij ons te boeken. De online ruiteranalyse wordt gedaan op basis van filmmateriaal wat door de ruiter zelf wordt opgestuurd.


Praktisch

Bij een online ruiteranalyse wordt gevraagd of er zowel links- als rechtsom filmmateriaal van stap, draf en galop opgestuurd wordt. Afhankelijk van het doel van de ruiteranalyse kan er ook gevraagd worden om filmmateriaal van een wedstrijd.

 


Kosten

Een Ruiteranalyse kost €155,- per persoon, de online Ruiteranalyse kost €95,- per persoon. 


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een cadeaubon inwisselen?


Als je een cadeubon hebt gekregen, dan kun je ons bellen of mailen om af te spreken wanneer we samen gaan kijken naar een moment om een ruiteranalyse te maken. 

Een ruiteranalyse kan online, maar ook op jouw locatie

Welke datums zijn er nog vrij?


In de agenda kun je de planning voor de komende maanden vinden. Daarnaast worden er regelmatig routes gedeeld op sociale media waar je op kunt aansluiten (reiskosten worden dan gedeeld).


Passen de datums die vrij zijn niet in jouw agenda? Neem dan contact op om te kijken of er een ander moment gepland kan worden.

Wat kan ik met die rapportage na afloop?


De rapportage van de ruiteranalyse  die je na afloop ontvangt is van jou. Naast dat het ontzettend leuk is om meer te leren over je eigen houding en zit kun je deze ook meenemen naar jouw eigen fysiotherapeut, instructeur en/of personal trainer. 


De rapportage geeft namelijk ook inzich in waar je aan zou kunnen werken.

Heb je fysieke klachten?

Op het moment dat je fysieke klachten hebt, dan kun je soms een deel van de ruiteranalyse op locatie uit je aanvullende verzekering terugkrijgen.