Delemarre Hippische Zorg Logo

Hippische opleidingen

Scholing voor ruiters en scholing voor de mensen rondom de ruiter


Wil jij een hippische opleiding volgen bij Delemarre Hippische Zorg?Een goed paard maakt nog geen goede ruiter.We bieden een veelvoud aan scholingen aan. Je kunt bij ons terecht als instructeur, ruiterfysiotherapeut, hippisch oefentherapeut, ruitervitaal coach of een ander paardensportberoep.


Delemarre Hippische Zorg probeert waar mogelijk altijd te zorgen voor maatwerk. Heb je zelf een suggestie over een onderwerp waar je een scholing over zou willen volgen? We kijken altijd eerst of dit aansluit bij onze eigen expertise. Is dit niet het geval, dan helpen we je graag met zoeken naar de juiste persoon Benieuwdnaar de mogelijkheden?

Uitgelichte hippische opleidingen

Hello world

Hippische opleidingen


Wil je beter worden in het begeleiden van ruiters? Heb je behoefte aan meer inzicht in ruitergezondheid en ruiterfitheid? Ben je als ruiterprofessional nog niet uitgeleerd? Wil je geaccrediteerde opleidingen volgen over de mooiste sport van de wereld? Dan ben je bij Delemarre Hippische Zorg op het juiste adres.


We hebben een uitgebreid aanbod aan scholingen, maar kunnen ook scholingen op maat of bij jou op stal organiseren. Als hippisch opleidingsinstituut houden wij ons bezig met het ontwikkelen van scholingen op het gebied van ruitergezondheid.

Opleidingen voor de hippische sector

Standaard aanbod


We hebben een uitgebreid aanbod van opleidingen die we met regelmaat aanbieden. Denk hierbij aan de 'Masterclass Ademhaling', 'ROM leren bepalen' of 'het leren maken van trainingsschema's'. Deze opleidingen bieden we met regelmaat aan op diverse locaties door Nederland heen. Kijk op onze agenda voor de komene data.


Zou je zelf een scholing willen geven?


We zijn altijd op zoek naar nieuwe sprekers om ons scholingsaanbod uit te breiden. Ben jij expert op een bepaald onderwerp, heb je een onderzoek verricht of ben je ervaringsdeskundige op een bepaald vlak?


Zelf organiseren van een scholing kost vaak veel tijd, zorgt voor administratieve rompslomp en dit werkt niet altijd bevordelijk om je verhaal te kunnen vertellen. Delemarre Hippische Zorg kan ondersteuning in het helpen opzetten van je eigen scholing.Hello world

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op