Delemarre Hippische Zorg Logo

Fysiotherapie

Klachten aan het bewegingsapparaat? De fysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten gerelateerd aan bewegen

Fysiotherapie is een prachtig beroep. Een fysiotherapeut mag mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden, kan mensen ondersteunen in hun herstel en helpt mensen om binnen de mogelijkheden die ze hebben het beste uit zichzelf te halen.


Ben je op zoek naar een fysiotherapeut die kennis heeft van de paardensport en/of van chronische aandoeningen? Dan kun je terecht bij Fysio in Stiphout. In deze praktijk kun je terecht voor algemene fysiotherapie, gespecialiseerde ruiterfysiotherapie en fysiotherapie bij chronische aandoeningen (hart-, vaat- en longfysiotherapie). 

Intake bij de fysiotherapeut

Fysiotherapie

Klachten tijdens of na het bewegen? De fysiotherapeut helpt je op weg

Tijdens behandelingen fysiotherapie wordt gekeken naar jouw wensen op dat moment. Waar loop je tegenaan en waar kan de fysiotherapeut bij helpen.


Wat er in een behandeling gedaan wordt is helemaal afhankelijk van het type klachten wat je hebt, maar dit gebeurt altijd in overleg met de patient in kwestie. Delemarre Hippische Zorg | Fysio in Stiphout is niet alleen gericht op de paardensport, maar je kunt ook terecht voor algemene fysiotherapie en hart-, vaat- en longfysiotherapie. 


Wie is mijn fysiotherapeut?

Delemarre Hippische Zorg is onderdeel van Delemarre Hippische Zorg | Fysio in Stiphout.

Sophie Delemarre


Eigenaresse Delemarre Hippische Zorg | Fysio in Stiphout


Mijn naam is Sophie Delemarre. In 2021 ben ik gestart met het bedrijf ‘Delemarre Hippische Zorg’. In eerste instantie heb ik mijn bedrijf alleen op de paardensport gericht, omdat ik graag zorg wilde aanbieden voor ruiters (vandaar de naam Delemarre Hippische Zorg). In 2022 kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen als fysiotherapeut in de bestaande praktijk van Fysio van Vlerken in het dorp Stiphout recht tegenover mijn huis. Hoewel ik me in eerste instantie alleen maar wilde gaan richten op ruiters merkte ik dat ook steeds meer niet-ruiters/paardenmensen me wisten te vinden.

 

Om die reden heb ik in 2023 mijn bedrijfsnaam veranderd naar Delemarre Hippische Zorg | Fysio in Stiphout.  Ik heb er heel bewust voor gekozen om twee websites te bouwen. Eén  gericht op de paardensport en één gericht op fysiotherapie. Dit zijn deze website en de website van Fysio in Stiphout geworden.

Neem contact op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor fysiotherapie? Neem dan contact op door ons te mailen, te bellen of te whatsappen!